Birger Nielsen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av verkstadsmaskiner samt legotillverkning av industriprodukter för plastindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Birger Nielsen Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borås så är Birger Nielsen Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Borås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Borås och i Västra Götalands län. Redan 1982-08-23 så skapades Birger Nielsen Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Birger Nielsen Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Birger Nielsen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556219-8787 är organisationsnummret för bolaget som finns i Borås.

Just nu är Birger Nielsen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Birger Nielsen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5266528 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Birger Nielsen Aktiebolag är Nielsen, Leif Don Birger som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Mäkinen, Kari Kalevi som är född 1951 och har titeln Suppleant, Helgesson, Benny Agne Tomas som är född 1963 och har titeln Revisor, Refima Revision AB som är född och har titeln Revisor, .