Wackes Direct AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av textil- och profilvaror och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wackes Direct AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Borås så är Wackes Direct AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Borås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Borås och i Västra Götalands län. Redan 1979-09-27 så skapades Wackes Direct AB och verksamheten är har F-skattsedel Wackes Direct AB har haft det sedan 2003-05-29.

Wackes Direct AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-29

556201-3796 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Borås.

Just nu är Wackes Direct AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Wackes Direct AB så går det att nå dem via telefon på 033-206620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wackes Direct AB är Pousette, Lars Staffan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Eric Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Bo Thomas som är född 1965 och har titeln Suppleant, Bergman, Lars Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Nilsson, Nils Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.