HJ Inredningstjänst Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

HJ Inredningstjänst Aktiebolag är ett företag som finns i Borås. I HJ Inredningstjänst Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Viklund, Hans Jörgen som är född 1960 och har titeln VD, Viklund, Hans Jörgen som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Rolf Sigvard som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Viklund, Lena Ingela Susanne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med HJ Inredningstjänst Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå HJ Inredningstjänst Aktiebolag på telefon 033-298154.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt transport- och åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är HJ Inredningstjänst Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

HJ Inredningstjänst Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Borås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

HJ Inredningstjänst Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och HJ Inredningstjänst Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HJ Inredningstjänst Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

HJ Inredningstjänst Aktiebolag har 556130-6241 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.