Abecita Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556095-8026 är organisationsnummer för företaget Abecita Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Abecita Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borås som är den kommunen som Abecita Aktiebolag finns i.

Abecita Aktiebolag har varit registrerat sedan 1964-12-21 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Abecita Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Abecita Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Borås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Abecita Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Johnson Swegmark, Ebba Maria -Rengensjö, Mats Erik Gunnar -Svegmark, Bengt Harry Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Abecita Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 033-237600 eller genom brev på följande adress:
Herrljungag. 17, 506 30, Borås

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av textil- och konfektionsvaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Abecita Aktiebolag och det är Svegmark, Bengt Harry som är född 1936 och har titeln Extern firmatecknare, Rengensjö, Mats Erik Gunnar som är född 1950 och har titeln VD, Rengensjö, Mats Erik Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnson Swegmark, Ebba Maria som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Eva-Lotta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Marcus, Sofia Charlotta som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamotFransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,