Högbergs Rör i Borås AB

Västra Götalands län

Information

556059-8186 är organisationsnummer för bolaget Högbergs Rör i Borås AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Högbergs Rör i Borås AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Borås som är den kommunen som Högbergs Rör i Borås AB finns i.

Högbergs Rör i Borås AB har varit registrerat sedan 1954-08-09 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Högbergs Rör i Borås AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Högbergs Rör i Borås AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Borås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Högbergs Rör i Borås AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Högberg, Lars Erik Firman tecknas av -Brissman, Carl Tomas i förening med en av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Högbergs Rör i Borås AB så kan ni göra det på telefon genom 033-137025 eller genom brev på följande adress:
Getängsv. 12, 504 68, Borås

Bolaget skall idka rörinstallationsverksamhet och byggnadsverksamhet samt jämväl handel med inom dessa branscher förekommande varor och artiklar samt driva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Högbergs Rör i Borås AB och det är Högberg, Lars Erik som är född 1959 och har titeln VD, Högberg, Lars Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Brissman, Carl Tomas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Högberg, Bo Lars-Erik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Jepson, Hans Roland som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öst, Axel Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotWillforss, Bo Anders som är född 1973 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor