WiskaniaSko AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, inköp och försäljning av skor och andra läderprodukter, handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för WiskaniaSko AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Borås så är WiskaniaSko AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Borås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Borås och i Västra Götalands län. Redan 1942-10-30 så skapades WiskaniaSko AB och företaget är har F-skattsedel WiskaniaSko AB har haft det sedan 1994-01-01.

WiskaniaSko AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556041-7809 är organisationsnummret för företaget som finns i Borås.

Just nu är WiskaniaSko AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med WiskaniaSko AB så går det att nå dem via telefon på 033-127760 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom WiskaniaSko AB är Bengtsson, Gunder Emanuel Eugen som är född 1942 och har titeln VD, Bengtsson, Gunder Emanuel Eugen som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Birgitta Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, Pettersson, Yngve Kjell-Åke som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorKP Revision AB som är född och har titeln Revisor, .