Motorcentralen i Borås Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Motorcentralen i Borås Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Borås här finns det många olika Aktiebolag. Motorcentralen i Borås Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Borås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Motorcentralen i Borås Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556035-6783.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 033-487250 alternativt besöka eller skicka post till Motorcentralen i Borås Aktiebolag på följande adress Skaraborgsv. 66, 506 30, Borås.

Motorcentralen i Borås Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Motorcentralen i Borås Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Svalander, Göran Thorbjörn som är född 1940 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handel med motorfordon, reservdelar och tillbehör, uthyrning av motorfordon samt verkstadsrörelse, handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Dessutom idka finansiell verksamhet innefattande leasing av trädgårdsmaskiner och tryckeriutrustning.