Gummaboden

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Borås och Gummaboden är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gummaboden är ett av dem. Statusen för Gummaboden är att Bolaget är aktivt.

Gummaboden är ett Enskild firma och skapades 1997-03-25. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Borås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gummaboden ska trivas.

Gummaboden är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Borås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av handgjorda dockor såsom prydnads- och mjukisdockor i textil, samt handel med textilier, docklera och träkulor. Tillverkning och försäljning av docktillbehör såsom docksängar, vaggor, dockskåp i trä och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gummaboden är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Gummaboden och det finns flera verksamheter som är det idag i Borås.

Vill man komma i kontakt med Gummaboden så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-179600.

.

De som är på något sätt har med Gummaboden är Gillberg, Kerstin Annika som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gummaboden har 541105-XXXX som sitt organisationsnummer.