Säkra Hem, villalarm i Borås

Västra Götalands län

Information

540808-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Säkra Hem, villalarm i Borås. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Säkra Hem, villalarm i Borås är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Borås som är den kommunen som Säkra Hem, villalarm i Borås finns i.

Säkra Hem, villalarm i Borås har varit registrerat sedan 2002-10-17 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-11-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Säkra Hem, villalarm i Borås så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-07.

Säkra Hem, villalarm i Borås är och det finns flera verksamheter i Borås som också är .

Firmatecknare för Säkra Hem, villalarm i Borås är följande:

Vill ni komma i kontakt med Säkra Hem, villalarm i Borås så kan ni göra det på telefon genom 033-241510 eller genom brev på följande adress:

Installation av larm, fastighetsförvaltning, skötsel, vissa reparationer, material avseende fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Säkra Hem, villalarm i Borås och det är Samuelsson, Bengt Anders som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,