U.K. - Konsult

Västra Götalands län

Information

491102-XXXX är organisationsnummer för verksamheten U.K. - Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som U.K. - Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Borås som är den kommunen som U.K. - Konsult finns i.

U.K. - Konsult har varit registrerat sedan 2000-02-21 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för U.K. - Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-12.

U.K. - Konsult är och det finns flera verksamheter i Borås som också är .

Firmatecknare för U.K. - Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med U.K. - Konsult så kan ni göra det på telefon genom 033-108416 eller genom brev på följande adress:

Konsult- och utbildningsverksamhet inom kulturhistoria.

Det finns olika personer som har en koppling med U.K. - Konsult och det är Danielsson, Rolf Erik som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,