S. Erikssons Hattaffär, I. Olofsson

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Borås och S. Erikssons Hattaffär, I. Olofsson är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och S. Erikssons Hattaffär, I. Olofsson är ett av dem. Statusen för S. Erikssons Hattaffär, I. Olofsson är att Bolaget är aktivt.

S. Erikssons Hattaffär, I. Olofsson är ett Enskild firma och skapades 1977-04-05. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Borås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som S. Erikssons Hattaffär, I. Olofsson ska trivas.

S. Erikssons Hattaffär, I. Olofsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Borås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med hattar och mössor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S. Erikssons Hattaffär, I. Olofsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är S. Erikssons Hattaffär, I. Olofsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Borås.

Vill man komma i kontakt med S. Erikssons Hattaffär, I. Olofsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 033-410790.

.

De som är på något sätt har med S. Erikssons Hattaffär, I. Olofsson är Olofsson, Ingrid Elisabeth som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

S. Erikssons Hattaffär, I. Olofsson har 431103-XXXX som sitt organisationsnummer.