Osmejo Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Osmejo Handelsbolag är ett av många företag som finns i Borås. Det är nämligen den kommunen som Osmejo Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Osmejo Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-03-14.

Osmejo Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-02-03. Men sedan 2000-03-27 så har Osmejo Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Trollg. 19, 506 41, Borås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Osmejo Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-101428.

Borås arbetar för att företag som Osmejo Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Osmejo Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Service av fastigheter, skötsel av trädgårdar och planteringar, städning, mindre reparationer av t.ex. kantstenar, flaggstänger, flagglinor, skyltar. Fönsterputsning och renhållning i övrigt.

Firmatecknare för Osmejo Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Osmejo Handelsbolag och det är följande personer, Jingland, Jorma Olavi som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Jingland, Oscar Sebastian som är född 1991 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Osmejo Handelsbolag är 969666-0423.