Restaurang Matbiten i Borås Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Restaurang Matbiten i Borås Handelsbolag är en verksamhet som finns i Borås. I Restaurang Matbiten i Borås Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är K21 Konsult Kommanditbolag som är född och har titeln Bolagsman, Restaurang & Kioskgrossisten i Karlstad som är född och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Restaurang Matbiten i Borås Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Restaurang Matbiten i Borås Handelsbolag på telefon 033-105765.

Restaurang.

Idag är Restaurang Matbiten i Borås Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Restaurang Matbiten i Borås Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Borås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Restaurang Matbiten i Borås Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Restaurang Matbiten i Borås Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Restaurang Matbiten i Borås Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Restaurang Matbiten i Borås Handelsbolag har 969644-9066 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.