Kimmins Konfektion Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

916568-2304 är organisationsnummer för företaget Kimmins Konfektion Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kimmins Konfektion Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Borås som är den kommunen som Kimmins Konfektion Handelsbolag finns i.

Kimmins Konfektion Handelsbolag har varit registrerat sedan 1984-05-22 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kimmins Konfektion Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Kimmins Konfektion Handelsbolag är och det finns flera bolag i Borås som också är .

Firmatecknare för Kimmins Konfektion Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kimmins Konfektion Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0321-50477 eller genom brev på följande adress:
Rudev. 4, 523 94, Tvärred

Tillverkning av kläder.

Det finns olika personer som har en koppling med Kimmins Konfektion Handelsbolag och det är Hurtig, Anna-Liisa som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Hurtig, Veli Armas som är född 1955 och har titeln Bolagsman,