Handelsbolaget Franco's Salong och Cosmetica

Västra Götalands län

Information

916450-9532 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolaget Franco's Salong och Cosmetica. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Franco's Salong och Cosmetica är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Borås som är den kommunen som Handelsbolaget Franco's Salong och Cosmetica finns i.

Handelsbolaget Franco's Salong och Cosmetica har varit registrerat sedan 1980-02-26 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Franco's Salong och Cosmetica så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Franco's Salong och Cosmetica är och det finns flera verksamheter i Borås som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Franco's Salong och Cosmetica är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Franco's Salong och Cosmetica så kan ni göra det på telefon genom 033-132790 eller genom brev på följande adress:
Österlångg. 50, 503 37, Borås

Hårvård och parfymeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Franco's Salong och Cosmetica och det är Franco, Alfio som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Franco, Birgitta Helena som är född 1942 och har titeln Bolagsman,