Emina Avdagics Frisörsalong

Västra Götalands län

Information

830316-XXXX är organisationsnummer för bolaget Emina Avdagics Frisörsalong. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Emina Avdagics Frisörsalong är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Borås som är den kommunen som Emina Avdagics Frisörsalong finns i.

Emina Avdagics Frisörsalong har varit registrerat sedan 2003-03-18 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Emina Avdagics Frisörsalong så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

Emina Avdagics Frisörsalong är och det finns flera bolag i Borås som också är .

Firmatecknare för Emina Avdagics Frisörsalong är följande:

Vill ni komma i kontakt med Emina Avdagics Frisörsalong så kan ni göra det på telefon genom 0371-10773 eller genom brev på följande adress:

Frisörsalong.

Det finns olika personer som har en koppling med Emina Avdagics Frisörsalong och det är Avdagic, Emina som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma,