JKC - Johan Karlsson Consulting

Västra Götalands län

Information

JKC - Johan Karlsson Consulting är ett av många bolag som finns i Borås. Det är nämligen den kommunen som JKC - Johan Karlsson Consulting finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JKC - Johan Karlsson Consulting är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-06-13.

JKC - Johan Karlsson Consulting som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-08-20. Men sedan 2002-06-13 så har JKC - Johan Karlsson Consulting varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JKC - Johan Karlsson Consulting så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0709-111962.

Borås arbetar för att bolag som JKC - Johan Karlsson Consulting ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för JKC - Johan Karlsson Consulting. Det finns flera bolag i Västra Götalands län.

Konsultation av datatjänster såsom programmering, underhåll och produktion av hemsidor, reparation och underhåll av hårdvara, utbildningar samt andra IT-frågor. Administration av kurser.

Firmatecknare för JKC - Johan Karlsson Consulting är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JKC - Johan Karlsson Consulting och det är följande personer, Karlsson, Johan Michael som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för JKC - Johan Karlsson Consulting är 800119-XXXX.