Föreningen Myran utan personlig ansvarighet

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Föreningen Myran utan personlig ansvarighet. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Borås här finns det många olika Ekonomisk förening. Föreningen Myran utan personlig ansvarighet tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Borås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Föreningen Myran utan personlig ansvarighet är ej momsregistretat och har organisationsnummer 764500-3422.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 033-415620 alternativt besöka eller skicka post till Föreningen Myran utan personlig ansvarighet på följande adress Ryssbyv. 17, 504 67, Borås.

Föreningen Myran utan personlig ansvarighet är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Föreningen Myran utan personlig ansvarighet så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Andersson, Nils Georg som är född och har titeln Suppleant . Harrysson, Bernt Harry Roland som är född och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar förvalta penningmedel samt verka för kamratlig samvaro.