Bostadsrättsföreningen Björkhem

Västra Götalands län

Information

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i fören- ingens hus upplåta bostäder och andra lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Björkhem vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Borås så är Bostadsrättsföreningen Björkhem ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Borås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Borås och i Västra Götalands län. Redan 1955-05-21 så skapades Bostadsrättsföreningen Björkhem och företaget är har F-skattsedel Bostadsrättsföreningen Björkhem har haft det sedan 1994-01-01.

Bostadsrättsföreningen Björkhem är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

764500-1020 är organisationsnummret för företaget som finns i Borås.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Björkhem och det finns många företag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Björkhem så går det att nå dem via telefon på 033-104750 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Björkhem är Anderson, Lars Sixten som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Göran Sonny som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederlund, Sven Christer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöqvist Bergqvist, Berit Ingela som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Spjuth, Anita Kristina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Mujkic, Edit som är född 1978 och har titeln SuppleantSäisä, Ari Matti som är född 1954 och har titeln Suppleant, .