Industri El i Borås

Västra Götalands län

Information

680822-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Industri El i Borås. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Industri El i Borås är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Borås som är den kommunen som Industri El i Borås finns i.

Industri El i Borås har varit registrerat sedan 2001-04-10 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Industri El i Borås så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

Industri El i Borås är och det finns flera verksamheter i Borås som också är .

Firmatecknare för Industri El i Borås är följande:

Vill ni komma i kontakt med Industri El i Borås så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsult och installationsverksamhet inom el och värmeteknik.

Det finns olika personer som har en koppling med Industri El i Borås och det är Näslund, Leif Harry som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,