DTVÅ Konsultbyrå

Västra Götalands län

Information

620626-XXXX är organisationsnummer för bolaget DTVÅ Konsultbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som DTVÅ Konsultbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Borås som är den kommunen som DTVÅ Konsultbyrå finns i.

DTVÅ Konsultbyrå har varit registrerat sedan 1996-08-19 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för DTVÅ Konsultbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

DTVÅ Konsultbyrå är och det finns flera bolag i Borås som också är .

Firmatecknare för DTVÅ Konsultbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med DTVÅ Konsultbyrå så kan ni göra det på telefon genom 033-124433 eller genom brev på följande adress:

Konsult-, bygg- och förvaltningsverksamhet inom byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med DTVÅ Konsultbyrå och det är Dahlqvist, Claes Svante Björn som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,