Bärgning och Entreprenad i Borås

Västra Götalands län

Information

600319-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bärgning och Entreprenad i Borås. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bärgning och Entreprenad i Borås är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Borås som är den kommunen som Bärgning och Entreprenad i Borås finns i.

Bärgning och Entreprenad i Borås har varit registrerat sedan 2006-01-03 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bärgning och Entreprenad i Borås så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bärgning och Entreprenad i Borås är och det finns flera bolag i Borås som också är .

Firmatecknare för Bärgning och Entreprenad i Borås är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bärgning och Entreprenad i Borås så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bedriva bärgning av fordon,biluthyrning. bilreparationer, maskinentreprenader, vägunderhåll, snöröjning, byggarbeten och byggnadsmåleri.

Det finns olika personer som har en koppling med Bärgning och Entreprenad i Borås och det är Johansson, Bengt Roland som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,